Warm initiatief voor terminaal zieke Club-fan

Club-fans You'll Never Walk Alone (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge komt met een heel mooi initiatief voor één van z’n fans. Lorenzo (42) lijdt aan darmkanker en heeft besloten om binnenkort uit het leven te stappen. De blauwzwart fan stelt het echter nog even uit, aangezien hij van de club nog een laatste meet en greet met de spelers mag verwachten.

Afgelopen week gaf Lorenzo nog een afscheidsfeest, de dokters gaven hun toestemming en hijzelf heeft de knoop doorgehakt. Er staat hem niets meer in de weg om uit het leven te stappen en van de pijn verlost te zijn. Toch stelt hij het moment nog even uit. Club Brugge beloofde Lorenzo dat hij bij één van de komende thuiswedstrijden de aftrap mag geven.

Bovendien stelt blauwzwart nu alles in het werk om een meet en greet met de spelers te regelen. In zijn gesprek met het Nieuwsblad heeft Lorenzo het alleen even moeilijk als hij het heeft over zijn dochtertje van zes. “Ik heb het haar wel een beetje proberen uit te leggen, maar ze is pas zes. Ik heb haar verteld dat papa op een dag zal slapen en niet meer wakker worden. Maar dat ik er nog zal zijn in de vorm van een sterk in de hemel.” Het warme initiatief van onze club zal zijn afscheid des te mooier maken. (ND)

30 januari 2015 12:55 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.