Aalborg geeft nog niet op: “Niemand krijgt rust”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

25 februari 2015 20:19 - Aalborg-coach Kent Nielsen beseft dat zijn team voor een moeilijke opdracht staat tegen Club Brugge in de terugwedstrijd van de zestiende finales van de Europa League. Hij moet drie uit-doelpunten van Club wegwerken.

“We zijn ons bewust van de situatie, maar we willen toch proberen te winnen. We zien wel hoe het uitdraait”, aldus Nielsen.

Vorige week liep het niet goed voor zijn team. “Op het resultaat hadden we helemaal niets aan te merken. Ze verrasten ons wel met hun opstelling, ook tegen AA Gent afgelopen weekend. Ze hebben een mooie voorsprong en ze zullen donderdag voor een resultaat proberen te spelen door er een tactische wedstrijd van te maken.”

Toch wil hij er volledig voor gaan. “We hebben geen blessures, iedereen is fit. We zijn met de hele ploeg naar hier afgezakt. Ik zie er het nut niet van in spelers te laten rusten. Mijn ploeg kan het aan om vele wedstrijden te spelen.”

“Het blijft een belangrijke wedstrijd voor ons: we hebben een goed seizoen achter de rug in de Europa League en dat willen we ook mooi afsluiten. Daarnaast willen we nog punten sprokkelen voor de Europese competitiecoëfficiënt.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.