Ceulemans: “Club beseft nu dat er wel concurrentie is”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Club Brugge lijkt in een dipje te zitten na een 1 op 9 in de competitie. “Misschien was Club Brugge te vroeg in vorm”, zegt Jan Ceulemans aan Voetbalkrant. 

Michel Preud’homme zegt dat zijn spelers vermoeid waren na de Europese verplaatsing “Ik weet van in mijn tijd als actieve voetballer wat het is om in het buitenland te gaan voetballen, dat kruipt wel degelijk in de kleren hoor.”

De play-offs komen eraan en Anderlecht komt op toerental. “De competitie begint eigenlijk pas binnen drie weken, hé. Eigenlijk is er maar één verandering: enkele maanden geleden leek Club over alles en iedereen te lopen, terwijl ze nu beseffen dat er wel degelijk concurrentie is.”

Toch blijft er voor Ceulemans maar één titelfavoriet. “Club Brugge is nog steeds mijn favoriet nummer één. Daar wijk ik niet van af”, zegt hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.