Club Brugge sluit deal met fiscus

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge zal samen met enkele andere clubs uit de Jupiler Pro League niet vervolgd worden voor het niet betalen van belastingen op tv-gelden. Er werd een deal gesloten met de fiscus.

Het gaat naast blauw-zwart onder andere over AA Gent en Waasland-Beveren. Er werd jarenlang geen belasting betaald op tv-inkomsten. Dit terwijl er normaal 15 procent belastingen op betaald dient te worden.

“We hebben besloten met de BBI te settelen omdat we niet langer in onzekerheid willen leven. We hebben niets illegaals gedaan, maar door de minnelijke schikking is de zaak van de baan”, aldus Vincent Mannaert aan Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.