De Sutter, ‘bliksemafleider’ van Club!

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

Tom De Sutter blijft al een tijdje op de achtergrond bij Club. Hij is een harde werker, maar komt niet echt veel tot scoren. De spits is althans wel een heel nuttige speler. Volgens Walter Baseggio is hij een echte ‘bliksemafleider’. 

“Voor het systeem is hij wel belangrijk. Hij is een bliksemafleider voor opkomende spelers zoals José Izquierdo of Felipe Gedoz”, aldus Baseggio.

11 februari 2015 21:23 - Ook Lokeren speler Jordan Remacle beschermt Tom De Sutter. “Ik vind hem een goede spits. Hij heeft toch bij Anderlecht gespeeld en nu bij Club Brugge. Je zit daar niet voor niets. Hij scoort jaarlijks, zonder echt onbetwistbaar titularis te zijn, toch meer dan tien doelpunten. Dat vind ik toch niet onaardig.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.