De Sutter: “Ik wil de dubbel pakken”

Tom De Sutter (Club Brugge)

Club Brugge staat nog steeds op kop in de Jupiler Pro League. Tom De Sutter haalde al drie titels binnen, maar won nog nooit de beker. Toch kan hij niet kiezen: de dubbel dan maar!

Kampioen worden lijkt hem toch het mooiste. “Dat gevoel, het vieren met ploegmaats, supporters en familie… Ik heb al drie landstitels behaald, maar won nog nooit een beker. Toch zou ik niet kunnen kiezen. Ik wil gewoon de dubbel dit jaar”, zegt een ambitieuze De Sutter aan Fan!

“Een titel met Club zal ook anders zijn dan met Anderlecht. Omdat het al tien jaar geleden is en omdat ik meer zal hebben gespeeld, omdat ik hier toch meer als vol word aanzien. Maar vooral omdat het de club is waarmee ik opgroeide.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.