Vanden Stock heeft schrik van Club Brugge

Club-mascotte viert overwinning

Dat Club Brugge dit seizoen sterk speelt valt niet te ontkennen. Ook Roger Vanden Stock heeft dat gezien. De voorzitter van Anderlecht is op zijn hoede.

05 februari 2015 17:44 - “Ik denk dat Club Brugge een grotere rivaal is dan Standard vorig jaar. Club Brugge is sterker dan Standard vorig jaar, maar ook wij zijn sterker dan vorig jaar”, aldus Vanden Stock aan RTBF.

“We weten dat we niet altijd kampioen zullen worden, en we zullen op een bepaald moment met onze neus tegen het venster aanlopen. We gaan er alles aan doen om die vierde titel op rij te pakken.”

“Dat er minder druk is bij ons? Omdat ze al tien jaar geen titel meer pakten, kan het zijn dat de honger bij de spelers zeer groot is, maar we hebben al laten zien dat we op het juiste moment kunnen toeslaan.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.