Hoog bezoek bij Club Brugge

Jan Breydelstadion

Club Brugge mocht gisteren enkele opmerkelijke gasten ontvangen op training: Zinédine Zidane, Claude Makélélé en Willy Sagnol waren allen present.

De Franse oud-voetballers volgden de training van Michel Preud’homme in het kader van een trainerscursus. Zidane is coach van Real Madrid B. Sagnol is sinds dit seizoen hoofdtrainer van Boreaux. Makélélé werd in november de laan uit gestuurd bij Bastia.

Het drietal werd in het grootste geheim binnengereden en verliet het enkele uren later het Jan Breydelstadion. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.