Jonge Club-aanvaller out voor de rest van het seizoen

Michel Preud'homme boos

Club Brugge maakt zich terecht nog geen zorgen na de 1 op 9 in de competitie. Het kreeg vandaag wel minder goed nieuws te verwerken.

De beloftevolle aanvaller Fran Brodic (18) is out tot het einde van het seizoen. Hij heeft een blessure aan de heup opgelopen en moet onder het mes. Na zijn operatie volgt een revalidatie van ongeveer 3 maanden en wordt hij klaargestoomd voor volgend seizoen, laat Club weten.

Brodic kwam niet echt in de plannen van Michel Preud’homme voor, maar wordt gezien als een groot talent voor de toekomst.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.