Mitrovic haalt uit naar Club Brugge

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Aleksandar Mitrovic keerde onlangs terug uit schorsing. Hij pakte al zijn derde rode kaart bij Anderlecht. Hij voelt zich benadeeld.

“Ik moet veel meer incasseren dan dat ik zelf uitdeel. In de match tegen Zulte Waregem werd er bij elk duel aan mij getrokken en geduwd. Mijn truitje was zelfs gescheurd, maar ik durfde niet te reageren, uit schrik voor een kaart. Ik moet mij laten aantrappen, maar ik mag zelfs niet doen”, zegt de Serviër aan Het Laatste Nieuws.

Hij vindt het niet kunnen dat de actie van Felipe Gedoz tegen KV Oostende niet werd bestraft. “Het is duidelijk dat ze niet dezelfde criteria gebruiken om Anderlecht en Club Brugge te straffen. Blijkbaar gelden er andere regels voor Brugge dan voor ons. Voor alle duidelijkheid: dit zeg ik mijn eigen naam.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.