Ryan: “Voel me klaar voor stap hogerop”

Mathew Ryan (Club Brugge)

Matthew Ryan won met Australië de Asian Cup en maakte opnieuw indruk. Ook bij Club Brugge is hij een sterkhouder geworden. In de zomer lijkt een transfer niet ondenkbaar.

“Ja, ik voel me klaar voor een stap hogerop”, aldus de Australiër aan Het Laatste Nieuws. “Ik wil altijd mijn grenzen verleggen. Maar voor ik een stap hogerop zet, wil ik succesvol zijn met Club Brugge. Daarna zien we wel.”

“Dat er in de zomer zeker interesse zal zijn? Daarvoor heb ik een manager. Hij houdt zich met zulke zaken bezig, terwijl ik me op Club focus. Ik wil nu vooral mijn niveau aanhouden. And if it’s meant to be, it will happen in the future.”

Een verlengd verblijf in Brugge is geen straf voor Ryan. “Ook zonder Champions League speel ik hier volgend seizoen misschien nog. Ach, gissen heeft geen zin. Wanneer er iets concreet is, zien we het wel. Eén ding is zeker: ik ben zeer gelukkig bij Club.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.