Staelens komt terug op overgang naar Anderlecht

Club-fans You'll Never Walk Alone (Club Brugge - Anderlecht)

In 1998 maakte Lorenzo Staelens de gevoelige overstap van Club Brugge naar Anderlecht. Zijn transfer raakte al bekend toen het seizoen nog bezig was, de komende wedstrijden waren dan ook niet gemakkelijk voor hem.

“Anderlecht-manager Michel Verschueren vroeg me om het stil te houden tot het einde van het seizoen. Maar dat was voor mij geen optie. Ik wilde dat Club het wist zodat ze naar een opvolger konden zoeken”, aldus Staelens aan P-magazine.

“Achteraf gezien had ik misschien beter gezwegen, want die laatste maanden bij Club waren de moeilijkste. De supporters apprecieerden de nakende overgang naar de rivaal niet echt. Of ik altijd zo rechttoe rechtaan was? Ik heb altijd gezegd wat ik wilde.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.