Tchité heeft eindelijk nieuwe club gevonden

Mohamed Tchité (Club Brugge)

Mémé Tchité kan opnieuw gaan voetballen. De aanvaller zat zonder club nadat hij vertrok bij Club Brugge.

De oplossing lijkt nu in Roemenië te liggen. Dinsdag legt Tchité medische testen af bij Petrolul Ploiesti, de club van Mircea Rednic. Als alles goed gaat tekent hij dan zijn contract tot het einde van het seizoen. Dat zegt  La Dernière Heure.

Tchité werd onlangs nog aan Standard gekoppeld om eventueel Igor De Camargo te vervangen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.