Vandenbempt: “Geen reden tot paniek bij Club”

Peter Vandenbempt (analist) (2)

“Ik zeg het al een paar weken: het is allemaal een stuk minder bij Club na de winterstop”, aldus Peter Vandenbempt in zijn wekelijkse analyse bij Sporza. “Aalborg is niet van het niveau van ploegen uit Play-off I van bij ons.”

“Ik vind Club al een tijdje minder fris in de benen en blijkbaar ook in het hoofd. Preud’homme krijgt ze wat minder gauw scherp”, zegt hij.

Dat de sterkhouders van Club uit vorm zijn heeft er volgens Vandenbempt alles mee te maken “Vazquez vond ik gisteren wel nog oké, maar Refaelov niet. Gedoz loopt al weken achter zijn goeie vorm aan en Izquierdo is blijkbaar alweer geblesseerd. Dat is gewoon te veel.”

In Gent kwam Club nooit echt in zijn spel. “Het was zoeken en schuiven, vooral op de rechterkant, met De fauw en Meunier. Daardoor is de eerste helft toch een beetje verloren gegaan voor Club.”

“Redenen voor ongerustheid of paniek zijn er niet voor Club Brugge. Ze hebben nog drie makkelijke wedstrijden. Daarin moet je wel 9 op 9 pakken. En dan durf ik er wel iets dierbaars op verwedden dat Preud’homme zijn Club gaat klaar krijgen voor Play-off I.”

23 februari 2015 12:00 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.