Vanderhaeghe niet onder de indruk van Club

Yves Vanderhaeghe (KV Oostende)

Yves Vanderhaeghe is naar eigen zeggen niet erg onder de indruk van Club Brugge. Hij gooit nog wat olie op het vuur voor de wedstrijd van zondag. “Ik vond Club Brugge dinsdag echt niet indrukwekkend”, zegt hij.

“Ik weiger mee te doen met iedereen die ze nu zo ophemelt. Respect voor wat ze voorheen al presteerden, maar iedereen is blijkbaar mee in het verhaal van onoverwinnelijk. Die 5-1 zal hen wel een boost hebben gegeven. Maar weet je, laat ze die boost maar hebben.”

06 februari 2015 08:36 - De ex-speler van Anderlecht wil de drie punten thuishouden zondag. “Ja, het kan. Ik ken de sterktes van Club en weet hoe ze aan te pakken, maar ik ga jullie dat hier nu ook niet vertellen.”

Tuur Dierckx krijgen we niet te zien. Dat werd zo afgesproken toen KV Kortrijk hem liet terugkeren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.