Vazquez heeft een doel voor ogen

Victor Vazquez (Club Brugge)

We moeten er geen doekjes om winden: blauw-zwart trekt naar de Heizel. Victor Vazquez heeft een duidelijke voorkeur wie hij in de finale wil kloppen.

“Ik hoop eigenlijk op een finale tegen Anderlecht”, aldus Victor Vazquez aan Voetbalkrant. “Ik hou van zo’n grote wedstrijden. Met alle respect voor de jongens van Gent, maar een affiche tegen paars-wit is natuurlijk groots.”

Club Brugge zit in bloedvorm. “We proberen elke wedstrijd opnieuw te winnen. En dan is het een beloning om zo’n finale te mogen spelen. Het doet deugd om na vier seizoenen Club ook om de prijzen te spelen.”

Vazquez is dit seizoen erg belangrijk voor Club. “Ik wil echter de pluimen niet op mijn hoed steken. De spelers moeten natuurlijk de wedstrijden winnen, maar Michel Preud’homme speelt een belangrijke rol in dit verhaal. Hij weet altijd wat te zeggen op het juiste moment.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.