Vazquez ondergaat (kleine) operatie

Victor Vazquez (Club Brugge)

In december werd Victor Vazquez geopereerd aan zijn knie, eind januari maakte hij zijn rentree al bij Club Brugge. De middenvelder moet echter al opnieuw onder het mes.

De Spanjaard zal geopereerd worden aan zijn gebroken pink. Die liep hij op in de wedstrijd tegen KV Oostende.

04 februari 2015 09:40 - “Ik ben er dan nog eens op gevallen ook. Ik hoorde het kraken”, zegt hij aan Het Nieuwsblad. “Morgen onderga ik een kleine operatie, want mijn pink is op twee plaatsen gebroken. Het was geen risico om te spelen en zondag zal ik inzetbaar zijn voor de wedstrijd tegen KV Kortrijk.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.