Wil Club Brugge Europa League laten varen?

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge ging onderuit bij AA Gent. Algemeen manager Vincent Mannaert zoekt de reden bij vermoeidheid. En dan moet het zwaarste programma nog komen voor Club.

“Je keert in het holst van de nacht terug van een belangrijke Europese wedstrijd en dan moet je zondagmiddag al opnieuw het veld op tegen een goede ploeg”, aldus Mannaert in Het Laatste Nieuws.

Club Brugge lijkt door te gaan in de Europa League. “Als we doorgaan, betekent dat dat we de donderdag voor de bekerfinale (zondag 22 maart) onze terugmatch van de achtste finale moeten afwerken. Het kan zomaar dat je naar Rusland of Oekraïne moet trekken”, zegt een bezorgde Mannaert.

Overweegt Club de Europa League links te laten liggen? “Als je dan nog een ronde verder raakt, wordt het toch even nadenken. Want dan zit je met twee bijkomende wedstrijden vol in de play-offs.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.