“Willen net als Barcelona zijn”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge zet zich in om net als het grote FC Barcelona ‘meer dan een club’ te zijn. Dat zegt Vincent Mannaert.

“Sinds 2007 hebben we een sociale werking waarmee we een positieve bijdrage leveren op maatschappelijk gebied. We willen, FC Barcelona parafraserend, immers meer zijn dan zomaar een club. In 2012 hebben we die cel omgedoopt tot de Club Brugge Foundation en die sindsdien nog meer ondersteund”, aldus de manager in Sport/Voetbalmagazine.

“Sinds de Club Foundation dit seizoen op de truitjes prijkt, nemen ook andere maatschappelijke organisaties met ons contact. Dit seizoen hebben we zo al met ‘Unicef’ en met ‘Club komt op tegen kanker’ op de shirts gespeeld. In overleg met de Vlaamse Liga tegen Kanker is sinds dit seizoen het stadion ook volledig rookvrij. Omdat we willen bijdragen tot een betere gezondheid van onze supporters, maar ook om hun comfort te verbeteren.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.