Anderlecht-man Mulder sterk in verlies: “Tom is een topspits”

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

Jan Mulder was getuige van een mooie bekerfinale tussen Anderlecht en Club Brugge. Ondanks zijn voorkeur voor paars-wit is Club voor hem de verdiende winnaar.

“Wat een weer-ga-loze finale. Maar Club was taaier en beter: een verdiende winnaar”, zegt hij in Het Nieuwsblad. “Mijn Anderlechthart stond stil toen Refaelov dat prachtige doelpunt scoorde. Na die goal van Mitrovic wist ik het zeker: Anderlecht gaat erover in de verlengingen.”

“En Ryan kan er ook wel wat van natuurlijk. Maar ik heb een bekerfinale gezien aan een hoog tempo met drie schitterende doelpunten.”

“Die goal van De Sutter gezien? Tom is een topspits. Zoals hij die bal in één keer in doel trapte, dat was pure klasse. De Sutter speelt met heel veel vertrouwen. Daardoor is hij nu belangrijk geworden voor Club Brugge.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.