“Anderlecht en Club Brugge vechten om handtekening talent”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

De strijd om de titel in PO1 kan bijna beginnen. Maar toch lijkt er ook langs het veld een wedstrijd uitgevochten te worden tussen Anderlecht en Club Brugge.

Er wordt namelijk al uitgekeken naar versterking met het oog op volgend seizoen. Club Brugge en  Anderlecht niet hebben daarbij hun oog laten vallen op dezelfde speler. Volgens de Zweedse media gaat het om Simon Gustafson.

27 maart 2015 11:48 - Ook in januari werd de Zweedse middenvelder al  gekoppeld aan beide clubs, maar uiteindelijk bleef hij gewoon bij BK Häcken. In de zomer lijkt de transfersoap opnieuw te kunnen losbarsten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.