“Anderlecht kampioen, Club Brugge beker”

Club-fans vlaggen

Club Brugge en RSC Anderlecht zijn als enige al mathematisch zeker van play-off I. Ariel Jacobs wil de prijzen eerlijk verdelen.

“Ik denk dat als Praet terugkomt Anderlecht voldoende gewapend is om de blessure van Defour op te vangen. Bij Club wordt het meer puzzelen. Daar zal het zwaarder doorwegen dat Vazquez er niet bij is”, aldus ex-Anderlecht-trainer Ariël Jacobs aan Radio 1.

06 maart 2015 16:16 - “Ik denk dat er met Club en Anderlecht twee uitgesproken favorieten zijn en het tussen hen zal gaan, tenzij bij een geval van heirkracht. En uiteindelijk denk ik dat Anderlecht kampioen wordt en Club de beker verovert.”

“Gent en Standard zijn wel goed bezig, maar waren nooit uitmuntend tegen ploegen uit de top 6. Ik denk dat dat hun handicap wordt om aan te sluiten bij Club en Anderlecht. Ik zie hen als underdogs.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.