“Anderlecht wordt zeker kampioen”

Club-fans fuck you
Leander Dendoncker lijkt bekomen van zijn bekerkater. De Anderlecht-middenvelder kijkt zelfs al vol vertrouwen uit naar de play-offs. “We worden zeker kampioen”, zegt hij.

25 maart 2015 09:22 - “Na de beker overheerste de ontgoocheling, maar er waren ook positieve elementen. Na zondag beseffen we bijvoorbeeld meer dan ooit dat Club Brugge te pakken is”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Of Anderlecht de favoriet is voor de titel? Ja. Ik zou dom zijn als ik iets anders zou antwoorden. We moeten in onszelf geloven. We worden zeker kampioen. Zéker.

“We hadden toch zeker verlengingen verdiend. Wij probeerden tenminste verzorgd te voetballen, terwijl Club Brugge steeds voor de lange bal op Tom De Sutter koos. Dat is hun goed recht, zeker omdat ze op donderdag nog Europees gespeeld hadden, maar toch…”

“Als iedereen 100 procent fit is, heeft Anderlecht de sterkste kern. Het zal hoe dan ook goed zijn als Chancel Mbemba weer fit is. En ook Steven Defour en Dennis Praet kunnen nog progressie boeken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.