Bekerfinale wordt ‘legendarische strijd’ tussen hooligans

Spelersverwelkoming bus titelmatch Club Brugge
Voor de bekerfinale in Brussel zal worden gevochten. Dat hebben honderden leden van de harde kernen van Club Brugge en Anderlecht afgesproken. De politie roept van over het hele land haar manschappen naar Brussel. Dat zegt Het Laatste Nieuws.

Er zouden 300 aanhangers van de Brugse East-Side en 300 leden van de Anderlechtse O-Side en het Brussels Casual Service afgesproken hebben om al van ’s ochtends vroeg een ‘legendarische’ strijd uit te vechten in het Brusselse.

De harde kernen van ADO Den Haag en het Engelse Swansea zouden Bruggelingen komen helpen, die van Ajax komen RSCA een handje toesteken.

De Brusselse politie zet extra manschappen te paard in, net als waterkanonnen en helikopters. Er wordt ook een bufferzone ingesteld tussen het paars-witte en blauw-zwarte supportersdorp.

19 maart 2015 10:58 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.