Besiktas-coach vol lof over Club Brugge

Club-fans vlaggen

Slaven Bilic blikt vooruit naar het duel met Club Brugge. “We spelen tegen een zeer zware tegenstander”, aldus de coach van Besiktas. 

“We hebben het team goed geanalyseerd en de laatste wedstrijden bekeken. Club Brugge beschikt over spelers met veel kwaliteit. Ze scoorden in totaal 106 doelpunten in de competitie, beker en Europa League. Dat toont een offensieve speelstijl aan. We hebben al goede resultaten behaald en willen graag op deze voet verder.”

11 maart 2015 19:38 - “Doordat we het zo goed hebben gedaan tegen clubs als Liverpool en Tottenham, is ons zelfvertrouwen gegroeid. Op papier is Club Brugge niet zo sterk als Arsenal, Liverpool of Tottenham, maar het is een goed team. Ik denk dat de kansen 50/50 zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.