Blessureupdate: Izquierdo, Oulare, Gedoz en Vazquez

De Brugse ziekenboeg is goed gevuld dezer dagen. Met de aankomende bekerfinale, Europa League, en play-offs geen ideale situatie. Een overzicht van de huidige blessures.

José Izquierdo leek weer fit te zijn na zijn enkelblessure. “Maar vrijdagavond kreeg ik te horen dat hij de dokters had gebeld en klaagde over pijn in de bil. Als hij zou spelen tegen Charleroi riskeerden we hem vijf à zes weken kwijt te zijn”, aldus Preud’homme. De bekerfinale mag voor hem geen probleem zijn.

Felipe Gedoz sukkelt met de adductoren. Hij speelt twee weken geen wedstrijden, de bekerfinale haalt hij als alles goed gaat wel.

Obbi Oulare liep tegen Aalborg een blessure aan de knie op. Hij traint terug mee en haalt mogelijk de wedstrijd van donderdag tegen Besiktas al.

De knie van Bjorn Engels blijft vocht aanmaken. Hij hoopt tegen volgend seizoen weer fit te raken.

Victor Vazquez zal niet geopereerd worden. Zijn diagnose blijft 5 a 6 weken onbeschikbaarheid. Geen bekerfinale dus, maar hij komt dit seizoen mogelijk wel nog in actie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.