Bolingoli wil geschiedenis schrijven

Boli Bolingoli (Club Brugge - Anderlecht)

Door de blessure van Jose Izquierdo mag Boli Bolingoli zich bij Club Brugge opmaken voor een basisplaats, donderdagavond in de heenwedstrijd van de achtste finales in de Europa League tegen Besiktas. 

“Europees loopt het inderdaad lekker. Ik voel me goed, ik ben klaar voor de wedstrijd. Ik heb wat kunnen rusten, aangezien ik de wedstrijd van vorig weekend tegen Charleroi niet mocht spelen”, aldus Bolingoli, die in de competitie een schorsing van twee speeldagen uitzit voor zijn tackle op Lasse Nielsen van AA Gent.

Bolingoli moet soms nog wat meer verdedigend denken. “Het zal inderdaad aanvallen en verdedigen worden tegen Besiktas, want het is een uitstekend team. We hebben ons echter goed voorbereid en we zullen er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten. We staan voor een mooie uitdaging.”

11 maart 2015 17:19 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.