“Club Brugge moet Degryse terug in dienst nemen”

Marc Degryse (analist)

Volgens ex Club-speler Bosko Balaban moet Club Brugge Marc Degryse terug in zijn technische staf opnemen. Dat heeft de Kroaat gezegd in een interview met Sport/voetbalmagazine.

Degryse was van 2003 tot  2007 technisch directeur bij Club Brugge. Zijn passage werd nooit als een groot succes gezien. Zo liet hij op dat moment jonge talenten als Geraerts, Lombaerts en De Sutter vertrekken.

“Ik weet dat hij een goede neus had voor talent en beschikte ook over een uitstekende visie. Het probleem is dat hij een paar fouten heeft gemaakt heeft en daardoor werd ontslagen”, aldus Balaban.

“Maar je mag niet vergeten dat Club Brugge maar een beperkt budget. Dan is de kans nu éénmaal heel groot dat je fouten gaat maken. Ik vind dat Degryse terug naar Club Brugge moet keren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.