Club Brugge speelt met shirt voor fans in bekerfinale #thanksfans!

Club-fans met Blue Army vlag

Club Brugge speelt zondag in de bekerfinale tegen Anderlecht met ‘One Club, One Family, One Passion’ op zijn truitjes. Club wil zo graag zijn fans bedanken.

Club speelde al met hetzelfde opschrijft in de thuiswedstrijd tegen Westerlo. “Net zoals toen zal ook nu de supporter weer prominent in de picture gezet worden, 20.000 blauw-zwarte fans in het Koning Boudewijnstadion en een veelvoud daarvan verspreid over heel België zullen voor een unieke sfeer zorgen die de spelers, zoals elke week, kracht zal geven. Met ‘One Club, One Family, One Passion’ op de borst willen de spelers, staf en omkadering van Club Brugge nogmaals zeggen: #ThanksFans!”

“Club kan al het hele seizoen rekenen op de steun van het beste supporterslegioen van België. De volle tribunes stuwen mijn groep wekelijks naar nieuwe hoogtes. Dat we ook zondag weer op die fantastische steun zullen kunnen rekenen en het gevoel zullen krijgen een thuiswedstrijd te spelen, verdient enorm veel respect”, zegt Michel Preud’homme

Het wordt een uniek shirt waar maar 400 exemplaren van zullen worden gemaakt. Geïnteresseerden moeten er €90 voor betalen.

16 maart 2015 12:14 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.