“Club moet voluit voor de dubbel gaan”

Raoul Lambert (Club Brugge)

Raoul Lambert hoopt dat zijn grote liefde dit jaar de titel pakt. Al moet het gewoon voor de dubbel gaan volgens het  zeventigjarige Clubicoon .

“Als de spelers fit blijven, dan worden we kampioen. Hopelijk is Vazquez op tijd klaar zodat hij nog enkele wedstrijden kan spelen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

21 maart 2015 10:47 - Volgens hem had Club al kampioen moeten zijn. “Ik ben wel een absolute tegenstander van die Play-Offs. Gewoon spelen en de kampioen is de kampioen, zo moet dat.”

“Als we straks de titel zouden mislopen, dan zouden we toch al minstens de beker op zak moeten hebben. Het kampioenschap is het belangrijkste, maar de beker pakken is toch ook al iets. Eigenlijk is dat het minimum en moet Club Brugge straks voluit voor de dubbel gaan.”

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.