“Dankzij hem bleef Lestienne langer in België”

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Maxim Lestienne trok in de zomertransferperiode via Qatar naar Genoa. De vleugelspeler had Club Brugge al veel vroeger kunnen verlaten. Jonathan Blondel stak daar een stokje voor.

Blondel zelf is het beste voorbeeld van een te vroeg vertrokken speler. “Jonathan heeft altijd toegegeven dat hij te jong naar Engeland vertrokken is en dat hij zichzelf daar tegenkwam”, klinkt het bij Fabian Lestienne, vader van Maxime in Sport/Voetbalmagazine.

“Het is om die reden dat ik er bij mijn eigen zoon op aangedrongen heb om niet te snel toe te geven aan de lokroep van de grote competities. Ook Jo heeft over zijn ervaring verteld en hem aangeraden om het juiste moment af te wachten. Samen hebben we er Maxime van overtuigd om nog wat in België te blijven.”

04 maart 2015 13:27 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.