De Bock en Meunier bij selectie Rode Duivels

Bondscoach Marc Wilmots heeft vrijdagmiddag z’n selectie voor de nationale ploeg bekendgemaakt. Club Brugge heeft met Laurens De Bock en Thomas Meunier twee vertegenwoordigers.

“De Bock is de laatste twee maanden erg sterk bezig, zowel positioneel als defensief. We hebben Vertonghen daar ook, maar we hebben in onze selectie veel centrale spelers. Ik heb ook graag jongens die gewoon zijn om op die posities te spelen”, zegt hij over zijn keuze voor De Bock.

20 maart 2015 12:02 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.