De Sutter op dreef kan record breken

Tom De Sutter (Club Brugge)

Club Brugge won zaterdag met 1-0 van Charleroi dankzij een doelpunt van Tom De Sutter. Als hij blessurevrij blijft kan hij zijn record van 16 doelpunten in één seizoen breken.

De aanvaller is nu topschutter van Club in de competitie met negen goals. “De eerste tien matchen was ik geblesseerd. Mijn totaal kon misschien al hoger liggen”, aldus De Sutter in Het Belang van Limburg.

In totaal zit hij nu aan elf goals. “Dat zou kunnen, ik weet het eigenlijk niet. Op het einde van het seizoen maak ik de rekening. Of ik op schema lig om mijn record te halen? Ik maakte er ooit zestien toen ik de eerste helft van het seizoen voor Cercle speelde en de tweede helft voor Anderlecht uitkwam.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.