“De titel blijft het hoofddoel”

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan  pakte met de beker al zijn tweede prijs dit jaar. Hij won met Australië al de Asian Cup. Toch zegt hij in Het Laatste Nieuws dat zijn hoofddoel nog niet is bereikt.

“De beker is een zilveren trofee in onze kast, de titel blijft het hoofddoel”, zegt Ryan die erg blij is met de aanwezigheid van zijn moeder. “Het is schitterend dat ze kon deel uitmaken van de Brugse familie. Ze blijft nog steeds enkele weken in het land en kan nog een paar wedstrijden uit Play-Off I meepikken. Misschien moet ik overwegen haar hier tot het einde van de Play-Offs te houden, want ze brengt blijkbaar geluk.”

Veel alcohol kwam er voor Ryan niet aan te pas na afloop van de bekerfinale.

“Echt, ik heb maar één pintje gedronken. Ik heb een hele avond water, cola en Gatorade gedronken”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

Woensdag speelt hij met Australië een oefenpot tegen wereldkampioen Duitsland. “Dan wil ik fris zijn. Tegen Manuel Neuer, de beste doelman ter wereld.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.