“Die match zal zeker wegen op de bekerfinale”

Michel Preud'homme zorgen

13 maart 2015 09:46 - Club Brugge mag donderdag vol aan de bak tegen Besiktas. De wedstrijd speelt zich drie dagen voor de bekerfinale af. Ideaal is anders natuurlijk.

“De match van volgende week zal zeker wegen op de bekerfinale, qua fysiek, qua inspanning, noem maar op. Maar nu we daar staan, kunnen we het uiteraard niet weggooien. We gaan voort en we zullen zien wat er gebeurt”, aldus Preud’homme op de website van Club Brugge.

“Door het drukke programma zou in Saoedi-Arabië de bekerfinale dan verschoven worden, maar dat is in België helaas niet mogelijk. Besiktas is nog steeds favoriet, maar dankzij deze zege hebben we een klein voordeel. We hebben al een mooi verhaal geschreven in Europa, maar ik hoop dat het volgende week nog verder gaat.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.