Donk heeft advies voor Club Brugge

Bart Vertenten (scheidsrechter)

Ryan Donk speelt in Turkije bij Kasimpasa. Hij is als ex-speler van Club Brugge dan ook de ideale man om de kansen van Club tegen Besiktas in de Europa League in te schatten.

“Besiktas is echt wel een zware tegenstander. Met spitsen die in vorm zijn. Voorin is er Demba Ba, een interessante speler om tegen te staan. Hij maakt alle belangrijke goals.”, aldus Donk in Het Nieuwsblad.

11 maart 2015 08:05 - “Ik vond hun linkerkant niet geweldig maar nu met Opare als linksback, de ex-speler van Standard, ziet het er wel goed uit. Wel hebben ze last van het zware programma. In Turkije speel je een poulefase voor de beker. Plus Europa League, plus competitie: dat nekt hen wat.”

“Ik denk dat Club een moeilijke avond zal kennen. Maar De Sutter kan wel iets doen. Tegen grote, sterke aanvallers heeft hun defensie het lastig. Ik geef Club veertig procent kans.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.