“Europe League winnen? Waarom niet”

Felipe Gedoz (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge heeft vertrouwen getankt na de overwinning tegen Besiktas in de Europa League. Felipe Gedoz, die erg sterk inviel, gelooft in een stunt.

“Of Club Brugge de Europa League kan winnen? Waarom niet? Voetbal is een spelletje van elf tegen elf. Je kan altijd en overal winnen”, aldus Gedoz in Het Laatste Nieuws.

“Met m’n Uruguyaanse club ben ik tot in de halve finales van de Copa Libertadores geraakt. Met een team dat vooral uit jonge gasten bestond. Niemand gaf ons op voorhand veel kans, maar we hebben het wel gehaald. Dus waarom zou Club de Europa League niet kunnen winnen?”

Club Brugge heeft wel wat gas moeten terugnemen. “In het begin van het seizoen dacht ik dat we over alles en iedereen zouden walsen. We leken onverslaanbaar omdat we alle matchen zo eenvoudig wonnen.”

“3-0, 4-0, 5-0. Alsof het niks was. Ondertussen winnen we veel moeizamer en spelen we niet meer hetzelfde voetbal als vroeger. Ik vraag me af wat er gebeurd is.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.