“Fans Besiktas beledigen ons op Twitter”

Obbi Oulare (Club Brugge)

Obbi Oulare treed in de voetsporen van vader Souleymane. Zondag staat er, 17 jaar nadat Souleymane de beker aan Genk bezorgde tégen Club Brugge, opnieuw een Oulare in de finale. Vanavond speelt hij in Istanbul, waar zijn vader in het seizoen 1999-2000 de kleuren van Fenerbahçe verdedigde.

Bij de Besiktas-fans gaat er een belletje rinken bij de naam Oulare. “Ja, op Twitter hebben de fans van Besiktas me al gevonden. Eigenlijk viseren ze alle spelers van Club. Ze zeggen lelijke dingen, maar we reageren er niet op. Het is ook meestal in het Turks, dus ik begrijp er toch niets van. Ik ga er geen woordenboek bij nemen.”

“Ik verwacht me aan een hel. Ik heb uit interesse de wedstrijden tegen Liverpool, tegen Galatasaray en Fenerbahçe bekeken. De sfeer is… zot. Ik weet niet hoe het zal zijn, ik heb nog nooit in zo’n groot stadion gespeeld.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.