“Gaan ons niet laten vernederen in Brugge”

Club-fans vlaggen

Moeskroen-Péruwelz heeft onderaan de rangschikking dringend punten nodig. En dat nu het op het veld van leider Club Brugge moet gaan spelen.

“Geloof maar niet dat wij enkel naar Brugge gaan om te verliezen en te worden vernederd. Het doel is om een zo correct mogelijke wedstrijd te spelen. Het is een interessante ontmoeting die ons goed moet doen met het oog op de twee wedstrijden die erna komen”, aldus Ronny Rodelin.

01 maart 2015 08:49 - “Door onze slechte resultaten hebben sommige spelers er nood aan om meer aan de bal te komen. Daardoor zitten er echter te veel slechte passes in onze opbouw en worden er foute keuzes gemaakt. Dat is spijtig, want er zit zeker kwaliteit in deze spelersgroep. Men moet echter de bal het werk laten doen en het spel versnellen door hem snel rond te spelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.