Hasi: “We waren over 90 minuten beter”

Besnik Hasi (RSC Anderlecht)

Besnik Hasi was teleurgesteld na het mislopen van de beker in het Koning Boudewijnstadion. “Het is een grote ontgoocheling, maar ik weet niet of het de grootste in mijn carrière is. Ik draai al lang mee in het voetbal”, zegt hij.

“Je grijpt naast een prijs en dat is pijnlijk, want ik vind dat wij over 90 minuten beter waren. Mijn ploeg is echter nog een beetje jong. We verliezen de wedstrijd op stilstaande fases, er gebeurden fouten bij de zonedekking. Er was te veel onoplettendheid”, aldus Hasi.

“We combineerden goed en na de pauze hadden we heel wat kansen om de wedstrijd te beslissen, maar Ryan pakte bijna alles. Hij is de man van de match voor mij.”

“Na de gelijkmaker had ik het gevoel dat we Club gingen kloppen, want ik merkte dat ze aan het einde van hun krachten zaten. Ik dacht echt dat we ze in de verlengingen kopje onder gingen duwen. Club heeft heel lang moeten wachten op een prijs. Ze hebben een goeie ploeg, dat staat vast. Maar wij hebben bewezen dat wij hun evenknie zijn.”

22 maart 2015 21:38 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.