“Tweede grote teleurstelling deze week”

Michel Preud'homme zorgen

We lieten u vanochten al weten dat Michel Preud’homme dit seizoen niet meer kan rekenen op Bjorn Engels. De 20-jarige verdediger ondervond opnieuw hinder aan de geopereerde knie.”Dat is de tweede grote teleurstelling van deze week”, zucht Michel Preud’homme.

“Het slechte nieuws aan de hele zaak is dat er opnieuw sprake is van een vochtophoping in de knie”, aldus Preud’homme aan Voetbalkrant.

“Dat wil zeggen dat Bjorn opnieuw even ver staat als in januari. Met andere woorden: enkel een wonder kan er nog voor zorgen dat hij in de play-offs zal spelen. Dat is de tweede grote teleurstelling van deze week.”

06 maart 2015 14:26 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.