“In mijn ogen zijn de Turken favoriet”

Obbi Oulare in actie

Club Brugge treft Besiktas in de achtste finales van de Europa League.“Ik heb Club Brugge én Besiktas dit seizoen al meermaals aan het werk gezien. In mijn ogen zijn de Turken favoriet”, zegt Fuat Çapa

10 maart 2015 21:23 - “Besiktas behoort zeker en vast tot de grootste clubs van Turkije. Bovendien kan de club ook rekenen op een enorme aanhang. De voorbije jaren liep het dan wel allemaal stroever, maar de club kan nog steeds teren op een geweldig palmares”, aldus de Belgisch-Turkse coach aan Voetbalkrant.

Besiktas staat samen met Galatasaray aan kop in Turkije. “Het zou historisch zijn als Besiktas de titel pakt. De club heeft momenteel geen eigen stadion, hé. Eigenlijk speelt Besiktas elke wedstrijd op verplaatsing.”

Voor hem is Besiktas favoriet. “Besiktas beschikt toch over een pak meer individuele kwaliteit. Er lopen een pak jonge jongens rond die in Nederland of Duitsland hun opleiding kregen. Ik kan je verzekeren dat Besiktas hun eindstation niet is.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.