Jacky Mathijsen blikt terug op Club-periode

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Na een buitenlands avontuur in Griekenland is Jacky Mathijsen weer in eigen land aan de slag. Hij moet OHL op termijn terug naar eerste klasse krijgen.

“Vooreerst: ik zou echt graag willen dat Club kampioen wordt”, vertelt Mathijssen in Sport/Voetbalmagazine. “Maar de situatie van toen is niet te vergelijken met nu. Wat er nu in de motor van Club zit, is van een ander niveau dan wat ik had.”

Bovendien is er nog een verschil. “Aan Preud’homme is gevraagd om kampioen te worden, aan mij niet. Ik was het die de titel wilde, toen. Iedereen wist dat dat een onmogelijke opgave zou worden, maar toch grepen we er niet ver naast.”

04 maart 2015 14:49 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.