“Je verandert systeem niet voor één speler”

Víctor Vázquez (Club Brugge)

Club Brugge moet het zonder draaischijf Victor Vazquez stellen de volgende weken doen. Geert De Vlieger geeft zijn ongezouten mening over hoe het nu verder moet.

“Je verandert je systeem in functie van de tegenstander, maar niet omdat er een speler uitvalt. Zeker Club Brugge niet, waar er intussen toch een vast concept is met duidelijke automatismen”, aldus De Vlieger aan Het Nieuwsblad.

05 maart 2015 07:39 - “Oké, tegen Aalborg, met slechts twee spitsen, en dan ook tegen Gent, waar Vazquez én Refaelov trouwens startten, werd wel even overgeschakeld naar 3-5-2, maar dat had dus te maken met de tegenstander. Het is een optie, Meunier en Bolingoli op de flanken en dan misschien Oulare of Dierckx naast De Sutter, maar dan zie ik binnen de spelersgroep nog niemand met dezelfde specifieke kwaliteiten om Vazquez als spelverdeler te vervangen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.