Jeurissen: “Op Club Brugge moet je stevig op je poten staan”

Club-fans fuck you

Robert Jeurissen stapte dinsdag op als baas van de Belgische scheidsrechters. Hij heeft het gevoel dat hij opzijgeschoven is. “Ik voelde me overbodig en dat heb ik niet verdiend”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Jeurissen stond altijd klaar om te reageren, hij heeft ook een reden voor de extra arbitrale blunders. “De druk op de refs is vertienvoudigd sinds de play-offs er zijn”, zegt hij.

Vooral op Jan Breydel is het moeilijk fluiten volgens hem. “Club heeft goede fans die druk kunnen zetten op de refs, maar ook op hun eigen ploeg. Het is niet meer de sfeer van het Club Brugge met Jan Ceulemans en Franky Van der Elst.

“En Preud’homme heeft natuurlijk een heel andere uitstraling dan indertijd de rustige Hugo Broos. Als ref op Club Brugge moet je stevig op je poten kunnen staan.”

Dan is er nog Nzolo die al drie keer faalde voor zijn medische testen. “Ik heb de indruk dat Nzolo het er enorm moeilijk mee had dat hij van de lijst van internationale refs is gezet. Die internationale status was zeer belangrijk voor hem”

05 maart 2015 08:07 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.