Joske is helemaal terug : “Mijn eerste doelpunt was mooi”

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

José Izquierdo keerde na enkele weken blessurelast weer terug en dat hebben we geweten. De Colombiaan was meteen goed voor twee doelpunten!

15 maart 2015 17:01 - “Het deed vooral deugd dat ik opnieuw een wedstrijd heb gespeeld. Mijn eerste doelpunt was mooi, hé”, zegt hij aan Voetbalkrant. Vooral de samenwerking met Obbi Oularé en Lior Refaelov verliep goed. “We vinden elkaar steeds beter. Het zal ook wel moeten als we zonder Victor Vazquez willen blijven scoren en winnen.”

Denkt Izquierdo met zijn 10 doelpunten aan de Gouden Stier? “Ik denk vooral aan de collectieve doelen. Ik wil nu eerst een vooral een ronde verder gaan in Europa én zondag de Beker van België in de lucht steken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.