“Kunnen ook kampioen worden zonder hen”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Vincent Mannaert is er ondanks een recente dip van overtuigd dat zijn ploeg klaar is voor play-off 1. Ook zonder Victor Vazquez en Bjorn Engels mag dat geen probleem zijn.

“In vorm en als het eenmaal draait, hebben wij een ploeg die weinig nodig heeft om ineens een match te beslissen. Niet voor niets maakt Club dit seizoen al meer dan honderd doelpunten over alle competities verspreid”, zegt Mannaert vol vertrouwen in HLN.

07 maart 2015 09:26 - “Club kan ook kampioen worden zonder Vazquez en Engels. Op training zie ik niets dan ontspannen gezichten. Ze maken grapjes en in de kleedkamer schieten alle talen door elkaar maar iedereen blijft er lachen. Da’s voor mij genoeg om te weten dat alles goed zit in de groep.”

Mannert wordt er zowaar poëtisch van. “We zitten in een fase van het kampioenschap dat je terug moet naar de wetten van de speelplaats. Je laat je tegenstander niet passeren en eenmaal de bel gaat, moet je één goal meer gemaakt hebben dan de andere.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.