Mannaert: “Daar koop je niets mee”

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Club Brugge mag tevreden zijn. Het kent een uitstekend seizoen en is nog op drie fronten actief, dat weet ook Vincent Mannaert.

“We hebben maar drie keer verloren en hebben ontzettend veel gescoord. We hebben deze competitie tot nu toe gekleurd, maar zoals we al een paar jaar weten, koop je daar werkelijk niets mee”, zegt hij aan Sporza.

“Over twee weken beginnen de belangrijkste weken van de competitie. Niet alles is te herdoen, maar we staan met drie ploegen op één overwinning van elkaar. Het wordt zeer intens en frisheid zal een belangrijke rol spelen. Maar we kunnen al trots zijn op dit seizoen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.