Mannaert droomt van halve finale

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Dat de kwartfinale in de Europa League erg vervelend valt was gisteren bijzaak. Club Brugge kwalificeert zich voor de kwartfinale van de Europa League en dat is fantastisch.

“Kijk, we zitten bij de laatste acht. We moeten nu gewoon de ambitie hebben om iets te tonen. Er zijn nog een aantal clubs waar we niet kansloos tegen zijn”, aldus Vincent Mannaert aan Het Nieuwsblad. 

“Als we de kans hebben op een Europese halve finale, dan moeten we daar vol voor gaan, zonder na te denken. We zetten een parcours neer waar heel Europa naar staat te kijken. We winnen elf matchen, spelen er drie gelijk. En nu scoren we weer driemaal op verplaatsing. We blijven met de voetjes op de grond, maar ­mogen ambitie ­hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.