Mannaert niet helemaal tevreden met kalender

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Vincent Mannaert kan niet helemaal tevreden zijn met het programma van Club Brugge. Blauwzwart speelt in de laatste vijf matchen namelijk drie keer uit. 

“Positief is dat we in eigen huis beginnen en eindigen. Maar ik had persoonlijk liever drie keer op Jan Breydel gespeeld in de laatste vijf wedstrijden, terwijl we nu drie matchen op verplaatsing moeten in die cruciale fase”, zegt Mannaert.

Hij verwacht een spannende titelstrijd. “We zijn met vier kandidaten, Kortrijk en Charleroi reken ik bij de outsiders. Onze voorsprong is maar twee punten, maar liever twee punten voor dan twee achter.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.